У Київській області з водойми виловили людський труп (ФОТО)

Загиблому було всього 23 роки

Неподалік від села Лемешівка, що в Яготинському районі, з річки Гнила Оржиця виловили труп 23-річного хлопця. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, на минулих вихідних, приблизно о третій годині дня на лінію "101" надійшов виклик з поліції про те, що в річці поблизу с. Лемешівка пропав молодий хлопець. На місце події виїхала водолазно-рятувальна служба аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Прибувши на те місце, де в останній раз бачили зниклого, водолази почали пошукові роботи по береговій лінії, протяжністю 0.12 км. Через деякий час було повідомлено про те, що тіло хлопця вдалося виявити у воді. Його дістали та перенесли на берег. До того моменту молода людина вже не подавала ознак життя.

Тіло загиблого було направлено на експертизу. Подробиці події поки залишаються невідомими.

Рятувальники опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області з п'яним чоловіком стався нещасний випадок. Один з відпочивальників незабаром знайшов його бездиханне тіло. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області на очах у родини потонув чоловік. Сім'я звернулася до рятувальників і розповіла, що їхній родич пішов купатися і більше не повернувся на берег. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися