У Київській області на очах у сім'ї потонув чоловік: рятувальники шукають тіло у воді (ФОТО)

Тіло не можуть знайти вже добу

Неподалік від села Літки, що в Київській області, сталася трагедія — на очах у сім'ї потонув їх літній родич. Про це пише видання "Трибуна-Броварів", посилаючись на інформацію рятувальників.

За даними джерела, 3 серпня опівдні сім'я з чотирьох осіб спускалася по річці Десна на катамарані. Раптом компанія людей натрапила на мілину. Їх 74-річний родич сказав, що добереться до берега по мілині. Однак в один момент він різко став йти під воду. Після цього рідні більше не бачили чоловіка.

На місце події відразу ж викликали рятувальників. Після прибуття співробітники ДСНС Київської області почали пошуки зниклого під водою пенсіонера.

picture

До вечора пошуки були тимчасово зупинені. Причиною тому стало сильна течія. А вже сьогодні до 11 години рятувальники разом з водолазами повернулися на місце події й продовжили пошуки. Поки що тіло чоловіка ще не знайдено в річці.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області на відпочинку померли п'ятеро людей. Рятувальники розповіли про те, чому сталося стільки трагедій в один день. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Київській області чоловік вистрілив з пістолета у натовп кривдників брата, але випадково потрапив у своїх батьків. Подробиці інциденту ви зможете прочитати на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися