У Київській області на відпочинку померли п'ятеро людей: що сталося

Пошуки одного з п'яти загиблих тривають досі

За перший день серпня в Київській області під час відпочинку померли п'ятеро людей. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, п'ять смертей - це п'ять різних випадків, які сталися в різних частинах області у перший день останнього місяця літа.

Перша трагедія сталася 1 серпня в селі Власівка. У службу порятунку надійшов виклик про те, що чоловік пішов купатися в річку, але не повернувся. Незабаром його бездиханне тіло знайшли у воді й підняли на берег.

Через деякий час рятувальникам надійшов ще один схожий виклик. Ті, хто телефонував, повідомили, що в смт Макарів жінка довго не повертається з води, куди вона пішла викупатися в кар'єрі. Співробітникам ДСНС вдалося знайти зниклу у воді жінку, але, на жаль, мертвою.

У селі Рудики також стався нещасний випадок. У службу порятунку звернулися місцеві жителі та повідомили, що в річці Козинка потонув чоловік. Після прибуття на місце події його тіло було піднято на берег.

Також 1 серпня подібна трагедія торкнулася і села Борщагівка. В озері потонув місцевий житель. Про це рятувальникам повідомили очевидці страшної події.

picture

Ввечері того ж дня на лінію "101" надійшов виклик про те, що в селі Літки стався нещасний випадок - в річці Десна потонув чоловік. Загиблим виявився уродженець Чернігівської області 1986 року народження. Зараз рятувальники продовжують шукати його тіло в річці.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" інформувало про те, що в Києві на Оболоні виявили труп чоловіка. Місцеві повідомили, що він пішов плавати і не повернувся. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що в Києві чоловік загинув, копаючи колодязь.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися