У Києві на Оболоні виявили труп чоловіка (Фото)

В Оболонському районі столиці сталася трагічна загибель на воді, чоловік пішов плавати, пірнув і не виплив назад. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що в неділю, 1 серпня, на озері Біле на Оболоні потонув чоловік. Рятувальники отримали повідомлення від відпочиваючих і направили водолазний підрозділ на місце події. Громадяни заявили, що загиблий пішов купатися і не повернувся. В результаті обстеження акваторії на відстані 25 метрів від берега і на глибині чотирьох метрів було виявлено тіло чоловіка.

За допомогою спеціального обладнання загиблого доставили на берег і передали медикам, проте врятувати його не вдалося. Правоохоронні органи будуть з'ясовувати причини та обставини трагедії.

Нагадаємо, що раніше в Шевченківському районі української столиці в результаті вибуху на території психіатричної лікарні загинув молодий чоловік 2000 року народження. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що в результаті події загинув 21-річний хлопець. На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та головного управління столичної поліції, вибухотехніки, кінологи і лікарі. Згідно з попереднім висновком, це було самогубство.

Близько 23:00 29 липня на лінію поліції надійшло повідомлення про те, що в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай" стався вибух. На даху корпусу психіатричної лікарні внаслідок вибуху невстановленого пристрою загинув місцевий житель 2000 року народження. Після проведення експертизи була встановлена остаточна причина загибелі. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про самогубство.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися