Обвал землі: в Києві чоловік загинув, копаючи колодязь (Фото)

У Дарницькому районі української столиці трапилася трагедія, яка забрала життя людини. Чоловік загинув після обвалу землі під час викопування колодязя. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що на вулиці Садова в Дарницькому районі чоловік загинув після обвалу землі в одному з дворів приватного сектора. В результаті обвалу він опинився під ґрунтом і отримав травми, несумісні з життям.

На місце події прибули рятувальники, які з'ясували, що загиблий копав колодязь на глибині близько чотирьох метрів, коли його засипало землею. Чоловіка намагалися витягнути за допомогою аварійно-рятувальних інструментів, проте він не вижив. Тіло загиблого передали правоохоронцям для з'ясування обставин.

Нагадаємо, що на центральному залізничному вокзалі української столиці поїзд міської електрички переїхав чоловіка, який лежав на шляхах. Про це повідомили в Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що поїзд переїхав чоловіка, залишивши його без нижніх кінцівок. Біля платформи "Північна" близько 19:00 1 серпня міська електричка переїхала п'яного чоловіка, який лежав на шляхах. Його терміново госпіталізували з відрізаними ногами. Про стан чоловіка та його особистість поки нічого не відомо.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися