У Київській області з п'яним чоловіком стався нещасний випадок

У селі Горбані, що в Київській області, з води дістали бездиханне тіло 61-річного чоловіка. Про це інформує видання Переяслав.City, посилаючись на джерела в місцевій поліції.

Як передає видання, в той день чоловік приїхав на відпочинок на ставок. В один момент він пішов купатися і більше не повернувся на берег. Незабаром до поліції звернулися місцеві жителі й повідомили, що відпочивальник потонув у ставку.

На місце події прибули співробітники поліції, а також приїхав староста села Віталій Пасіка. Були організовані пошуки тіла загиблого у ставку. Приблизно через годину труп чоловіка вдалося знайти та виловити з води. Цим займався один з відпочивальників на пляжі.

Пізніше Віталій Пасіка розповів, що потонулий знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Зазначається також, що вода в цьому ставку дуже холодна. Тому не виключається, що могла виникнути судома і чоловік не зміг вибратися самостійно з води.

Відпочивальники на пляжі кажуть, що самі не зрозуміли, в який момент трапилася трагедія. Та й криків про допомогу ніхто не чув.

Відомо, що загиблий доглядав за своєю паралізованою після інсульту дружиною. У чоловіка також залишилося двоє дорослих дітей, які зараз вже не живуть у селі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області на відпочинку померли п'ятеро людей. Рятувальники розповіли про обставини трагедій, які сталися в перший день літа на території області. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві на Оболоні виявили труп чоловіка. Відпочивальники звернулися до рятувальників і повідомили, що чоловік пішов купатися і не повернувся. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися