Водій загинув миттєво: в Києві на Дружби народів сталася жахлива ДТП (Фото)

У Печерському районі української столиці сталася жахлива ДТП, яка забрала життя водія. На бульварі Дружби народів сталося лобове зіткнення автомобілів на зустрічній смузі. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що водій автомобіля Volkswagen Touareg вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Seat. У результаті зіткнення водій Seat загинув миттєво, а його пасажира забрали в реанімацію у критичному стані. Сам винуватець ДТП не постраждав.

Нагадаємо, що нещодавно на 32-км автодороги Київ - Чоп сталося зіткнення легкового автомобіля Daewoo Lanos із вантажівкою КамАЗ, який перевозив дрова. Про це повідомляється на сторінці Патрульній поліції Київської області в Facebook.

За інформацією джерела, ДТП сталося 9 серпня. За попередньою інформацією, водії легковика порушив правила дорожнього руху і не дотримав безпечної дистанції, а також безпечну швидкість руху, що призвело в результаті до зіткнення з вантажівкою.

В результаті події постраждали троє громадян, які знаходилися в Daewoo Lanos. Транспортний засіб отримав сильні механічні пошкодження.

На місце аварії були викликані поліціянт і бригада швидкої допомоги. Постраждалих із травмами різної тяжкості госпіталізували. Зараз встановлюються обставини події.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися