У Києві чоловік наклав на себе руки біля під'їзду (Фото)

У Голосіївському районі столиці сталася трагедія - чоловік наклав на себе руки біля власного під'їзду. Він повісився на вулиці Лятошинського. Про це з місця подій повідомляє видання "УНН".

Відомо, що поліція вийшла повідомлення про спробу самогубства за адресою вулиця Лятошинського, 2-А о другій годині ночі 18 серпня. На місце подій прибули правоохоронці та швидка допомога, медики констатували смерть. Чоловік віком приблизно 40-45 років вирішив накласти на себе руки і повісився біля свого під'їзду.

Тіло загиблого виявили його родичі, на місці працювали криміналісти й слідчі для встановлення причин і обставин трагедії.

Нагадаємо, що недавно в селі Велика Каратуль, що входить в Переяслав-Хмельницький район Київської області, повісився чоловік 1951 року народження. Увечері 4 серпня в поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік покінчив життя самогубством. Прибулим на місце співробітникам поліції жінка розповіла, що знайшла тіло свого чоловіка на горищі в сараї. На його шиї була петля. Передсмертної записки чоловік не залишив.

Відомо, що у загиблого була велика сім'я: дружина, двоє дітей і троє онуків. Проблем у нього не було ніяких, алкоголем він також не зловживав, як запевняють родичі. Всі знайомі про нього також добре відгукувалися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися