У Києві поліція затримала студента, який продавав наркотики в гуртожитку

Правоохоронці встановили, що заборонені речовини студент купував в інтернеті, а після збував їх з метою заробітку

У середу, 4 грудня, правоохоронці Солом'янського району викрили хлопця, який збував наркотичні засоби в гуртожитку столичного вузу.  Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва.

Повідомляється, що у кімнаті 21-річного уродженця Луганської області, поліцейські знайшли поліетиленовий пакет, в якому знаходилося 25 пакунків з марихуаною.  Наркотики хлопець ховав в матраці.

Правоохоронці встановили, що заборонені речовини студент купував в інтернеті, а після збував їх з метою заробітку.  Також з'ясувалося, що хлопець раніше притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

 Поліції розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст.  307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.  Студенту загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", поліція столиці вилучила у місцевого мешканця арсенал зброї. У Дарницькому районі міста Києва поліція вилучила у місцевого мешканця чотири пістолети і понад 250 патронів. Розпочато кримінальне провадження



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися