По тілу продовжили їздити машини: в Києві на Бажана фура роздавила чоловіка (Відео)

У Дарницькому районі української столиці на проспекті Миколи Бажана сталася смертельна ДТП - вантажна фура переїхала чоловіка, який перебігав дорогу в недозволеному місці. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що вночі 19 серпня на проспекті Бажана пішохід потрапив під колеса вантажівки, коли перебігав дорогу. Після цього по його тілу проїхалися ще кілька автомобілів.

Увага, на відео присутня ненормативна лексика:

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці сталася трагедія - чоловік наклав на себе руки біля власного під'їзду. Він повісився на вулиці Лятошинського. Про це з місця подій повідомляє видання УНН.

Відомо, що поліція вийшла повідомлення про спробу самогубства за адресою вулиця Лятошинського, 2-А о другій годині ночі 18 серпня. На місце подій прибули правоохоронці та швидка допомога, медики констатували смерть. Чоловік віком приблизно 40-45 років вирішив накласти на себе руки й повісився біля свого під'їзду.

Тіло загиблого виявили його родичі, на місці працювали криміналісти та слідчі для встановлення причин і обставин трагедії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

21 серпня 2021, 19:52

Броситься останавливать машины? Пять полос, все несут я 100

олесандр

19 серпня 2021, 09:53

А у автора видео вместо шока - включение смартфона, а вместо того, чтобы броситься остановить машины - тот текст... У украинцев смерть человека уже не вызывает нормальной человеческой реакции!!! А ещё, у скольких, это читающих, возникла мысль оправдать шоферов, рефлекторно не ударившим по тормозам и этого, снимающего!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися