У Києві голий чоловік розбився при падінні з 27 поверху (Фото/Відео)

У Дніпровському районі української столиці невідомий чоловік зірвався з 27 поверху в житловому комплексі "Мега-сіті" на Харківському шосе і загинув при падінні. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Повідомляється, що з невідомих причин голий чоловік стояв на поручнях балкона і випав з 27 поверху. Від отриманих травм він загинув миттєво. Медики, які прибули на місце лише констатували смерть.

Причини такої поведінки загиблого невідомі, на місці також працювали правоохоронці для з'ясування причин і обставин трагедії.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці сталася трагедія - чоловік наклав на себе руки біля власного під'їзду. Він повісився на вулиці Лятошинського. Про це з місця подій повідомляє видання УНН.

Відомо, що поліція вийшла повідомлення про спробу самогубства за адресою вулиця Лятошинського, 2-А о другій годині ночі 18 серпня. На місце подій прибули правоохоронці та швидка допомога, медики констатували смерть. Чоловік віком приблизно 40-45 років вирішив накласти на себе руки і повісився біля свого під'їзду.

Тіло загиблого виявили його родичі, на місці працювали криміналісти і слідчі для встановлення причин і обставин трагедії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://t.me/kievbc/7322


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Каждому своё

19 серпня 2021, 10:46

Позитив,на одного дурака стало меньше!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися