У Києві на Деміївській чоловік заліз в квартиру і згвалтував жінку

У Голосіївському районі столиці на вулиці Деміївська невідомий чоловік проліз в квартиру багатоповерхового будинку і зґвалтував 43-річну жінку, яка в ній проживає. Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

Відомо, що зловмисник заліз в квартиру на першому поверсі, де спала 43-річна жінка. Через спеку вона відкрила на ніч вікно, близько третьої години ночі жінка прокинулася від нападу невідомого чоловіка, який побив її, а потім згвалтував. На місце подій працювали слідчі, які вилучили докази і зняли відбитки пальців.

У разі затримання зловмисника йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Відзначається, що багатоповерхівка, в якій сталося згвалтування, розташована недалеко від Голосіївського лісу, де легко сховатися.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі столиці сталася трагедія - чоловік наклав на себе руки біля власного під'їзду. Він повісився на вулиці Лятошинського. Про це з місця подій повідомляє видання УНН.

Відомо, що поліція вийшла повідомлення про спробу самогубства за адресою вулиця Лятошинського, 2-А о другій годині ночі 18 серпня. На місце подій прибули правоохоронці та швидка допомога, медики констатували смерть. Чоловік віком приблизно 40-45 років вирішив накласти на себе руки і повісився біля свого під'їзду.

Тіло загиблого виявили його родичі, на місці працювали криміналісти і слідчі для встановлення причин і обставин трагедії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися