У Київській області з двору будинку зникла трирічна дитина (ФОТО)

Батьки зниклої дівчинки звернулися в поліцію

У селищі Баришівка, що в Броварському районі Київської області, з двору будинку безвісти пропала трирічна дівчинка. Правоохоронці не втрачаючи ні хвилини вирушили на пошуки дитини. Про це пишуть на сторінці Броварського районного управління поліції в Facebook.

Повідомляється, що на лінію "102" надійшло повідомлення про зникнення дитини прямо з двору. Про зникнення дівчинки правоохоронцям розповіла її бабуся. Жінка першою виявила, що внучки немає у дворі біля будинку. Самостійні пошуки не дали позитивного результату, тому було вирішено звернутися в поліцію.

До будинку, поруч з яким в останній раз батьки бачили дівчинку, приїхали співробітники поліції. Отримав докладний опис зовнішності дитини та опис елементів одягу, в яких дівчинка гуляла на вулиці, правоохоронці вирушили на пошуки.

Вже через деякий час поліцейські розшукали та привели додому трирічну дівчинку. На щастя, за час, поки вона перебувала без нагляду дорослих, з нею нічого не сталося.

Куди пропала на такий довгий час трирічна внучка заявниці та де її вдалося розшукати правоохоронцям - не повідомляється.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області при загадкових обставин зник чоловік. Про його місцеперебування немає ніякої інформації вже більше ніж три місяці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що також видання інформувало про те, що уродженець Київської області безслідно пропав по дорозі в інше місто. Уже більш як два тижні про його місцеперебування нічого не відомо. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися