У Київській області за загадкових обставин зник чоловік (ФОТО)

Зниклого в останній раз бачили більш як три місяці тому

У соціальній мережі з'явилася інформація про зникнення людини в місті Біла Церква, що на Київщині. Автор поста зазначає, що чоловіка розшукують ще з травня поточного року. Однак жодної інформації про його місцеперебування донині немає.

Так, 19 травня 2021 року приблизно о 11 годині ранку 48-річний Нечипоренко Олександр Феофанович вийшов з дому і попрямував в сторону вулиці Молодіжній. У той день до вечора чоловік не повернувся додому. Зв'язок з ним також пропала. Родичі забили тривогу і звернулися в поліцію, а також через соціальні мережі до городян з проханням про допомогу в пошуках. Також близькі зниклого повідомили його особливі прикмети та те, в чому він був одягнений в день зникнення.

Особи прикмети: очі зелено-карі, середньої статури, зріст 175-180 см, темне волосся. Чоловік кульгає на праву ногу.

У день зникнення був одягнений: спортивні штани кольору хакі, світла вітрівка, футболка з абстракціями, кросівки темного кольору.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування зниклого безвісти Олександра Феофановича, просять повідомити за телефоном, вказаним в орієнтуванні або ж на лінію "102". Будь-яка деталь може виявитися важливою в цій справі.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області безвісти пропав чоловік. На пошуки зниклого орієнтували весь особовий склад районного управління поліції. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що уродженець Київської області безслідно пропав по дорожче в інше місто. Вже більш як два тижні про його місцеперебування нічого не відомо. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися