У Київській області безвісти зник чоловік: поліція звернулася до городян за допомогою у пошуках (ФОТО)

На пошуки зниклого орієнтували весь особовий склад районного управління поліції

У місті Біла Церква, що на Київщині, безслідно зник 57-річний Рихтик Сергій Миколайович. Вже понад тиждень його розшукують родичі разом з правоохоронцями. Про це повідомляється на сторінці Білоцерківського районного управління поліції в Facebook.

За інформацією джерела, 11 серпня чоловік вийшов зі свого і не повернувся. Незабаром родичі забили на сполох і звернулися в поліцію за допомогою в пошуках. Правоохоронці своєю чергою звернулися до городян і користувачам соціальних мереж з проханням повідомити будь-яку інформацію про зниклого.

Особливі прикмети: зріст 176 см, темне волосся з сивиною, смугляве обличчя, на обличчі та шиї велика кількість родимок.

У день зникнення був одягнений: темно-сині джинси, синя футболка, спортивна кофта сірого кольору, сині капці.

Повідомляється, що на пошуки безвісти зниклого Сергія Рихтик орієнтований весь особовий склад Білоцерківського районного управління поліції, ГУНП інших областей.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного, просять звернутися в поліцію за телефоном "102". Будь-які деталі можуть бути важливими у пошуках.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що уродженець Київської області безслідно пропав по дорожче в інше місто. Уже більш як два тижні про його місцеперебування нічого не відомо. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині зник хлопець з психічним розладом. До пошуків підключали кінологів. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися