У Київській області пропав хлопець з психічним розладом: до пошуків підключали кінологів (ФОТО)

У поліцію за допомогою звернулися родичі зниклого безвісти хлопця

Сім'я з Житомира приїхала на відпочинок в село Глібівка, що у Вишгородському районі Київської області. Через деякий час вони виявили, що їх 21-річний родич, який має психічний розлад, безслідно зник.

У пресслужбі ГУНП Київської області повідомили, що 12 серпня, приблизно о 9 годині вечора, на лінію "102" надійшло повідомлення про зникнення молодої людини. З моменту зникнення, за словами рідних, пройшло приблизно дві години.

До пошуків хлопця були залучені працівники групи реагування патрульної поліції, співробітники карного розшуку, кінологічна служба зі службовими собаками, а також до них приєдналися небайдужі місцеві жителі.

Молоду людину шукали протягом всієї ночі. Вже під ранок його вдалося знайти в іншому селищі. Як виявилося, зниклий весь час знаходився в смт Димер, що у Вишгородському районі. Правоохоронці зазначають, що коли хлопця знайшли, він був дуже наляканий.

На щастя, за той час поки зниклого безвісти уродженця Житомира шукала поліція разом з батьками, з ним нічого не сталося. Причина його відходу з будинку поки залишається невідомою.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області дівчина кидалася на людей і плювала їм в обличчя. При затриманні вона спробувала чинити опір співробітник поліції. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Білій Церкві поліціянти врятували людині життя. Подробиці події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися