У Київській області дівчина кидалася на людей і плювала їм в обличчя (ВІДЕО)

Очевидці викликали поліцію через неадекватну поведінку дівчини

У місті Ірпінь, що в Київській області, стався досить дивний інцидент. Молода дівчина ходила вулицями міста, кидалася на людей і плювала їм в обличчя. Про це повідомляє видання "Погляд" у своєму матеріалі.

За інформацією джерела, ввечері 12 серпня на одній з вулиць перехожі люди потрапили під "гарячу руку" городянки. Дівчина без розбору нападала на людей, що йшли повз неї, а потім плювалася в них. Очевидці такої дивної поведінки викликали наряд поліції.

Після прибуття на місце події, правоохоронці спробували затримати буйну городянку, але вона чинила опір. Дівчина кричала під час затримання і просила її відпустити. Щоб заспокоїти нападаючу, співробітнику поліції довелося утримувати її на землі. За попередньою інформацією, затримана перебувала під впливом психотропних препаратів.

На цей момент обставини події встановлюються. У пресслужбі місцевої поліції поки немає коментарів з приводу цієї ситуації.

Очевидці також зняли невелике відео з місця події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області потенційний вбивця пропонував хабар поліціянтам, щоб уникнути покарання на порушення правил дорожнього руху. При цьому чоловік усвідомлював, що за це йому загрожує кримінальна відповідальність. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Обухові після дзвінка місцевих жителів поліція провела обшук в будинку їх сусіда. Як виявилося, місцеві не дарма звернулися в поліцію, адже в будинку у їхнього сусіда знайшли справжній "скарб". Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися