В Обухові після дзвінка місцевих жителів поліція провела обшук у будинку їх сусіда: що виявили (ФОТО)

Чоловікові загрожує позбавлення волі

У місті Обухів, що на Київщині, співробітники поліції виявили на прибудинковій території місцевого жителя наркоплантацію. Про це повідомляється на сторінці Обухівського районного управління поліції в Facebook.

picture

За інформацією джерела, у поліцію надійшов виклик про те, що 46-річний житель міста вирощує біля свого будинку коноплю. Прибувши за вказаною заявником адресою правоохоронці виявили та вилучили у громадянина 27 дикорослих рослин коноплі. Їх довжина сягала 1,5 метра.

picture

Також у будинку були знайдені чотири згортки, маса яких склала 15 грамів. У них знаходилася речовина, схожа зовні на канабіс. Один із зіп-пакетів з тим же вмістом був підписаний "Європа". Всі вилучені з дому речовини будуть направлені на експертизу, яка підтвердить, чи є вони наркотичними.

picture

За цим фактом було порушено кримінальне провадження. Затриманому загрожує покарання у вигляді штрафу або арешту на строк до пів року. Також чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від трьох років за нелегальне вирощування наркотичних рослин на території свого будинку.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в будинку у мешканки Київської області поліціянти виявили незвичайну знахідку. Жінка повідомила, що все знайдене належить її синові. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом випадково спіймали чоловіка, який знаходиться у розшуку. Правоохоронці зупинили автомобіль Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху, але виявилося, що водій — у розшуку. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися