Під Києвом випадково спіймали чоловіка, який знаходиться в розшуку (ФОТО)

Затриманого передали слідчим

Патрульні затримали чоловіка, який, як виявилося, знаходиться деякий час у розшуку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Патрульної поліції Київської області у Facebook.

За даними джерела, 4 серпня приблизно о 10 годині ранку на автодорозі під Києвом правоохоронці зупинили автомобіль Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. За кермом іномарки був 51-річний чоловік. Незабаром було встановлено, що порушник ПДР ще й перебуває у розшуку в Сумській області. Як виявилося, чоловік переховується від суду.

З'ясувалося, що раніше затриманий вніс до офіційних документів неправдиві відомості, за що і ховається від покарання. Однак це не єдина причина. За словами джерела, 51-річний чоловік також розшукується за привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем та відмивання доходів, які були ним отримані незаконним шляхом.

Водія іномарки затримали, доставили у відділі поліції й передали слідчим. Тепер буде вирішуватися питання про винесення покарання чоловікові.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області чоловік хотів помститися сусідові та випадково завдав йому збитків на 500 тисяч гривень. Поліція провела в його домі обшуки. Подробиці події ви зможете дізнатися в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області сталася смертельна ДТП. Рятувальникам довелося вирізати тіла загиблих з автомобіля. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися