У Київській області сталася автокатастрофа: рятувальники вирізали тіла загиблих їх легковика (ФОТО)

ДТП забрала життя двох людей

У селі Бишів, що в Київській області, сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, яка забрала життя двох людей. Про це інформує пресслужба ДСНС в Київській області.

За словами рятувальників, за адресою Бишівський територіальна громада села Бишів сталося ДТП за участю вантажівки з причепом і легкового автомобіля "Mercedes-Benz".

В результаті зіткнення транспортних засобів, пасажир і водій легковика отримали травми несумісні з життям. Медиками була констатована їх смерть.

На місце події прибули також правоохоронці та рятувальники. Співробітники ДСНС буквально вирізали з машини тіла загиблих водія та пасажира. Всього на місці трагедії працювали вісім рятувальників із залученням двох одиниць техніки.

На цей момент подробиці автокатастрофи встановлюються. Поки залишається невідомим, хто був винуватцем аварії. Про стан водія вантажівки з причепом також нічого поки не повідомляється.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області хлопець випадково вистрілив у своїх батьків з пістолета. Мати стрілка була госпіталізована, а батько відбувся легким переляком і незначними травмами. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині поліція "накрила" небезпечний бізнес, в якому брали участь молоді люди у віці від 16 до 27 років. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися