Торговці "смертю": на Київщині поліція "накрила" небезпечний бізнес (ФОТО)

Затриманим від 16 до 27 років

Уродженець Києва у 2020 році створив Telegram-канал, через який протягом року велася продаж наркотичних речовин. Однак робив він це не своїми руками. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, 27-річний киянин заснував канал, потім взяв "на роботу" 22-річну дівчину та 16-річного хлопця з Бучацького району Київської області. Молоді люди займалися рекламою каналу в соціальній мережі. Реалізацією товару займався ще один 20-річний "працівник".

picture

Співробітникам поліції Київщини вдалося розкрити злочин. Було встановлено, що торговці "смертю" залишали наркотичні речовини в певних місцях і, отримавши оплату, скидали покупцеві фотографію з місця, де залишено "товар".

picture

У цьому "інтернет-магазині" молоді хлопці продавали амфетамін і канабіс. Щодня їм вдавалося реалізувати до 20 доз кожної речовини. Дохід становив приблизно 10 000 гривень в цілому за добу.

В ході обшуків у квартирі наркоторговців були знайдені заборонені речовини, мобільні телефони з листуванням з "клієнтами", банківські картки, гроші та інші докази.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. "Бізнесменам" загрожує термін від шести до десяти років з конфіскацією майна.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в Києві ліквідували наркотрафік з Житомира. Поліції вдалося знайти в авто одного з торговців кілограм марихуани.

Також видання інформувало про те, що в Києві чоловік до смерті побив свою матір. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


наталия

4 серпня 2021, 11:02

Мало 6-10 лет ,сколько человеческих жизней они погубили. Надо как в Таиланде - смертная казнь. Тогда таких уродов поубавится.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися