Зброя, валюта, наркотики: у Києві ліквідували наркотрафік з Житомиру (ФОТО)

Правоохоронці розповіли подробиці масштабної схеми збуту канабісу

У Києві ліквідували канал постачання наркотиків з Житомиру, який налагодив мешканець столиці зі спільниками. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у столиці Андрій Крищенко, передають "Коментарі".

Наркотрафік з Житомиру до Києву налагодили троє чоловіків — киянин та двоє мешканців Житомирщини. За словами начальника Головного управління Нацполіції у Києві Андрія Крищенка, операція з ліквідації каналу сбуту наркотиків проводили співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1.

Спочатку правоохоронці затримали киянина. З його автівки вилучили один кілограм канабісу. Згодом затримали його спільника та провели в його помешканні у Житомирській області обшук. Під час обшуку поліцейські виявили пів кілограми готового наркотику та спеціально обладнане приміщення. У цьому приміщенні чоловік вирощував 200 кущів коноплі. Ще 430 кущів цієї наркотичної рослини знайшли у помешканні третього спільника.

У наркоторгівців під час обшуків також вилучили зброю та гроші. Вартість вилученого наркотику оцінюють у понад мільйон гривень. Усі троє чоловіків затримані. Це раніше не судимі мешканець Києва 1983 року народження, мешканець Житомирській області 1988 року народження та уродженець Житомира 1976 року народження. Фігурантам готуються оголосити підозру у кримінальному злочині щодо виготовлення та збуту наркотиків. Їм загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали водія таксі, який поранив ножем пасажира та втік з місця події. Пасажир таксі отримав поранення на вулиці Грушевського. Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля КІА вдарив ножем у живіт пасажира таксі. Пораненого госпіталізували. Щоб затримати водія таксі у столиці ввели план "Перехват". Патрульні з’ясували, що автомобіль таксі поїхав у Солом'янський район. Водія КІА зупинили та затримали поблизу Вокзальної площі столиці. У салоні автомобіля знайшли ніж з плямами крові.

Правоохоронцям також вдалося встановити особу і зловити злочинця, який під Києвом завдав ножові поранення водієві таксі та зник з місця події. Ним виявився 19-річний житель селища Березна, що в Житомирській області. Як з'ясувалося, в ту ніч між затриманим і водієм таксі стався конфлікт, під час якого хлопець дістав ніж і завдав кілька ударів в область шиї та голови свого опонента. Усвідомивши, що сталося, нападник кинувся бігти з місця події, залишивши таксиста лежати на землі в калюжі крові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися