У Києві таксист поранив ножем пасажира і втік (ФОТО)

У столиці було введено план "Перехват"

У Києві затримали водія таксі, який поранив ножем пасажира і втік з місця події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася в центрі Києва вночі. Пасажир таксі отримав поранення на вулиці Грушевського. Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля КІА вдарив ножем у живіт пасажира таксі. Пораненого госпіталізували.

Щоб затримати водія таксі, у столиці ввели план "Перехват". Патрульні через систему "Безпечне місто" з’ясували, що автомобіль таксі поїхав у Солом'янський район Києва. Водія КІА зупинили та затримали поблизу Вокзальної площі столиці. В салоні автомобіля знайшли ніж з плямами крові. З'ясуванням всіх обставин події та наданням правової кваліфікації діям затриманого водія будуть займатися слідчі Печерського управління поліції. Зі ЗМІ стало відомо, що поранений чоловік є громадянином США.

Нагадаємо, на Київщині неподалік від Вишневого на автодорозі був виявлений закривавлений чоловік, що лежав біля відкритого авто. Приблизно о третій годині ночі в поліцію надійшла заява про виявлення чоловіка з тілесними ушкодженнями, що лежав без свідомості на автодорозі під Києвом. Потерпілий — 37-річний місцевий житель. Чоловік працює таксистом. На його тілі було видно численні травми й сліди від ножових поранень. За даними деяких ЗМІ, поранення були в області голови та шиї. Потерпілого госпіталізували. Зараз чоловік перебуває в реанімації. 

Окрім того, під Києвом бориспільські патрульні затримали водія вантажівки, який може бути причетний до ДТП із загиблим. На узбіччі автомобільної дороги "Київ — Харків" патрульні знайшли тіло загиблого чоловіка. Навколо померлого інспектори поліції помітили уламки від вантажного транспорту. З місця ДТП водій поїхав. Чоловіка, який може бути причетний до смертельної ДТП, затримали. Правоохоронці зупинили вантажівку Volvo, за кермом якої був 55-річний чоловік. Транспорт мав ознаки, характерні для ДТП.

Ще одна аварія сталася на трасі "Київ — Чернігів", де зіткнулися пасажирська маршрутка та вантажний автомобіль. За даними правоохоронців, ДТП з постраждалими сталася на 54 кілометрі автодороги "Київ — Чернігів". У селі Семиполки зіткнулися пасажирський мікроавтобус і фура. У поліції зазначили, що є потерпілі, проте скільки людей постраждали у ДТП, не уточнили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися