У Київській області на дорозі знайшли закривавленого таксиста (ФОТО)

Неподалік від міста Вишневе, що на Київщині, на автодорозі був виявлений закривавлений чоловік, що лежав біля відкритого авто. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Київської області.

Приблизно о третій годині ночі в поліцію надійшла заява про виявлення чоловіка з тілесними ушкодженнями, що лежав без свідомості на автодорозі під Києвом. На місце події прибули співробітники поліції, а також швидка допомога.

Правоохоронцями було встановлено, що потерпілий - це 37-річний місцевий житель. Чоловік працює таксистом. Медики зазначили, що на його тілі було видно численні травми й сліди від ножових поранень. За даними деяких ЗМІ, поранення були в області голови та шиї.

Потерпілого госпіталізували. Зараз чоловік перебуває в реанімації. Про його стан поки нічого не відомо. Що сталося в ту ніч, поки також залишається загадкою. Співробітники поліції проводять розслідування і встановлюють всі обставини події.

picture

Нагадаємо, раніше видання інформувало про те, що в Києві співробітник УДО жорстоко побив танцюриста Наді Дорофєєвої. Про це українська співачка повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram. Постраждалого госпіталізували. Йому була проведена трепанація черепа. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал "Коментарі.Київ" повідомляв читачам про те, що в Києві на ж/д вокзалі поїзд переїхав чоловіка, залишивши його без нижніх кінцівок. Детальніше читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися