У Київській області чоловік хотів помститися сусідові і випадково завдав йому збитків на 500 тисяч гривень (ФОТО, ВІДЕО)

Паліям загрожує термін до 10 років

У місті Боярка, що на Київщині, зловили двох чоловіків, які причетні до підпалу автомобіля в липні поточного року. Інцидент приніс автовласникові збитки на суму в півмільйона гривень. Про це інформує пресслужба ГУНП Київської області.

За інформацією джерела, місцевий 48-річний житель посварився зі своїм сусідом через земельну ділянку. Вирішивши помститися, він придумав план, який полягав у підпалі автомобіля свого сусіда. Проте самотужки він не захотів скоювати злочин і залучив до справи свого 32-річного знайомого.

picture

У ніч на 17 липня двоє чоловіків скоїли підпал "Volkswagen Golf". Але тоді ж разом з ним спалахнув "Volkswagen Transporter", який стояв поруч. Потім вогонь перекинувся на гараж, який також вигорів. Збиток склав приблизно 500 тисяч гривень.

picture

У поліції повідомили, що за місцем проживання фігурантів справи були проведені обшуки. Співробітниками були виявлені різні докази, що підтверджують провину чоловіків. Зазначається, що організатор підпалу раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Паліям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що в Київській області хлопець вистрілив у своїх батьків. З'явилися подробиці моторошної події.

Також видання інформувало про те, що в Києві чоловік увірвався з гранатою в Кабмін. При цьому невідомий кричав, що він захопив будівлю. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися