В будинку у мешканки Київської області поліцейські виявили незвичайну знахідку (ФОТО)

Власниця будинку повідомила, що все знайдене належить її синові

У селі Плесецьке Фастівського району Київської області поліціянти знайшли в будинку у 68-річної мешканки наркотичні речовини. Про це повідомляє пресслужба Фастівського районного управління поліції на своїй сторінці в Facebook.

За словами джерела, в ході операції "Мак" співробітниками поліції було виявлено в будинку пенсіонерки снодійний мак, а в теплиці цілий ящик з речовиною, схожою на засушену коноплю.

Відзначимо, що в надземній частині снодійного маку є 20% молочного соку, який більш відомий як опій. У його складі приблизно 10-25% - це ізохінолінові алкалоїди, з яких половина представлена морфіном.

Власниця будинку, де знайшли наркотичні речовини, зазначила, що все знайдене поліціянтами належить не їй, а її 37-річному сину. Однак жінка підкреслила, що він вирощував коноплю і снодійний мак для власного вживання. За її словами, він не займається продажем наркотичних речовин.

У поліції повідомили, що всі знайдені речовини були направлені на експертизу. За даним фактом порушено кримінальну справу. Власнику виявлених речовин загрожує покарання у вигляді арешту на строк до пів року або ж тюремне ув'язнення на термін до трьох років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що на Київщині поліція "накрила" небезпечний бізнес. Одному з учасників було всього 16 років. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Києві ліквідували наркотрафік з Житомира, який налагодили киянин і двоє жителів Житомирської області. Детальніше про подію можете прочитати в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися