На Київщині чоловік через ревнощі підпалив будинок (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася у місті Буча

У Бучі затримали чоловіка, який підпалив будинок через ревнощі. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, пожежа сталася у місті Буча на вулиці Тарасівська. На місце надзвичайної події прибули патрульні та слідчі Бучанського районного управління поліції. Вони встановили особу чоловіка, який через ревнощі до колишньої дружини підпалив будинок. Ним виявився 43-річний місцевий житель. Пожежу він скоїв за допомогою пляшки із горючою сумішшю. Чоловіка затримали.

Внаслідок пожежі загиблих немає, зазначили у поліції. Затриманому за умисне пошкодження майна загрожує до 10 років тюрми. За фактом підпалу будинку відкрили кримінальне провадження.

Ще одна схожа надзвичайна подія сталася в селищі Чайки. Чоловік підпалив будинок колишньої дружини через сварку та погрожував підірвати поліцейських гранатою. Правоохоронцям довелося проводити спецоперацію, щоб затримати 34-річного місцевого жителя та евакуювати мешканців прилеглих будинків. Під час пожежі по вулиці Сливовій загиблих немає, зазначили у поліції Київської області. 

Нагадаємо, у Києві та Броварах сталися масштабні пожежі у житлових будинках. У Голосіївському районі столиці горіла покрівля п’ятиповерхового житлового будинку на площі близько 600 квадратних метрів. Мешканців будинку евакуювали, а вогонь 40 рятувальникам вдалося загасити за дві години. Ще одна пожежа сталася на передодні ввечері у Броварах на вулиці Гагаріна. Займання сталося у двох квартирах на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогонь розповсюдився на покрівлю будинку. Пожежу на площі близько 2000 квадратних метрів гасили 72 рятувальники та 18 одиниць техніки. Мешканців будинку також евакуювали. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися