У Києві та Броварах горіли житлові будинки (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежі гасили десятки рятувальників

У Києві та Броварах сталися масштабні пожежі у житлових будинках. Про це повідомили у Головних управліннях Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Київський області та столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа у Києві сталася сьогодні, 21 серпня вранці. м. У Голосіївському районі столиці на вулиці Васильківська, 47 горіла покрівля п’ятиповерхового житлового будинку. Площа пожежі — близько 600 квадратних метри. Мешканців будинку евакуювали, а вогонь 40 рятувальникам вдалося загасити за дві години. Жертв та постраждалих немає.

picture

Ще одна пожежа сталася на передодні ввечері у Броварах, повідомили у ДСНС. На вулиці Гагаріна в двох квартирах на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку виникла пожежа. Вогонь розповсюдився на покрівлю будинку. Пожежу на площі близько 2000 квадратних метри гасили 72 рятувальники та 18 одиниць техніки. Мешканців будинку евакуювали. Під час пожежі врятували чотирьох людей. 

Жертв та постраждалих немає. За попередніми даними поліції Київської області, причиною пожежі у Броварах стала несправність електропроводки.

 

Нагадаємо, у селищі Гостомель у власному будинку загинула жінка 1939 року народження. Пожежа сталася у двоповерховому будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що сталося загоряння гаража на першому поверсі двохповерхової квартири в багатоквартирному житловому будинку танхаусного типу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва сталася пожежа у будівлі. Вогонь розповсюдився на гаражі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися