У Києві сталася масштабна пожежа в гаражах (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь гасили на площі 400 квадратних метри

У Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа у будівлі, яка розповсюдилась на гаражі. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася сьогодні, 12 серпня, вранці. На вулиці Михайла Бойчука, 45 загорілася двоповерхова будівля. Вогонь розповсюдився на розташовані поруч гаражі. Вогнеборці не тільки гасили пожежу, а й намагалися евакуювати з палаючих споруд автомобілі. З вогнем боролися понад годину.

Гасіння пожежі на площі 400 квадратних метри ускладнювала відсутність поблизу пожежних гідрантів. Рятувальникам довелося організувати постійний підвоз води та прокладання додаткових магістральних ліній до найближчих гідрантів. У гасінні пожежі брали участь сорок працівників ДСНС та десять одиниць спеціальної техніки. Жертв та постраждалих немає. Причину виникнення пожежі встановлюватиме слідство.

Наприкінці липня у Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково впав дах. Раніше в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Нагадаємо, у Києві у водія, який намагався втекти з місця ДТП, згорів автомобіль. Вночі патрульні отримали виклик про ДТП без потерпілих. На шляху до місця аварії правоохоронці натрапили на автомобіль Volkswagen, який палав на проспекті Перемоги. Як з’ясувалося, саме ця автівка потрапила у ДТП, а її водій намагався втекти з місця аварії. За словами очевидців автопригоди, після ДТП в автомобілі Volkswagen, який поїхав з місця аварії, був пошкоджений радіатор. Невдовзі іномарка загорілася. Пасажиру вдалося втекти, а водія затримали небайдужі громадяни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Пожежа сталася у Святошинському районі столиці на проспекті Палладіна, 15. На узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагалися загасити небайдужі свідки НП та власник автівки. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися