У Голосіївському районі Києва згорів ще один склад (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа сталася на вулиці Деревообробній

У Голосіївському районі Києва після пожежі на складі на Пирогівському шляху згоріло ще одне складське приміщення. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у Києві, передають "Коментарі".

Про пожежу в складському приміщенні київським рятувальникам повідомили 20 липня о 01:50. Горів склад в Голосіївському районі столиці на вулиці Деревообробній, 5. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 500 квадратних метрів. На складі розміром 20 на 25 метрів частково обрушився дах.


Ліквідувати пожежу вдалося близько четвертої години ранку. Вогонь гасили понад три десятки рятувальників та 10 одиниць спецтехніки. Загиблих та травмованих немає. Причину пожежі встановлюють правоохоронці.

Це вже друга масштабна пожежа у Голосіївському районі Києва з початку тижня. У понеділок, 19 липня, в результаті пожежі повністю вигорів продуктовий склад на Пирогівському шляху, 154. Пожежу гасили в одноповерховій складській будівлі на площі 1200 квадратних метрів.

Ще одна пожежа у Голосіївському районі столиці сталася сьогодні, 21 липня, о півночі. На вулиці Якубовського, 7 горіла багатоповерхівка. Загоряння виникло на кухні в одній із квартир на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок пожежі пошкоджена газова плита, закопчені стіни та стеля квартира. Жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, в Києві на території парку "Муромець", розташованого в Деснянському районі, вранці сталася пожежа. Горів банний комплекс. Пожежа виникла в одноповерховій будівлі розміром 8х5 метрів. Гасити вогонь було складно. На ліквідацію пожежі на площі 40 квадратних метрів рятувальникам знадобилося майже дві години. За цей час споруда повністю вигоріла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Святошинському районі Києва в ДТП за участю автомобілів Honda, DAF і мотоцикла Suzuki загинула жінка. Її тіло було заблоковано під автомобілем Honda. Аварія сталася на вулиці Бударіна. А в Київській області дівчина-підліток, намагаючись покінчити життя самогубством, облила себе бензином і підпалила.

Читайте також, що в Голосіївському районі Києва горіла підстанція, а у Броварах вогонь повністю знищив автомобіль. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися