У Києві біля метро вщент згорів автомобіль (ФОТО)

Пожежа сталася у Святошинському районі столиці

У Києві біля станції метро "Святошин" вщент згорів легковий автомобіль. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій України у столиці, передають "Коментарі".

Пожежа сталася у Святошинському районі Києва у понеділок, 2 серпня. На проспекті Палладіна, 15 біля станції метро "Святошино" загорівся легковий автомобіль. За даними рятувальників, на узбіччі проїжджої частини дороги горів припаркований автомобіль Opel. До приїзду пожежників вогонь намагались загасити небайдужі свідки НП та власник автівки.

Рятувальники загасили палаючу автівку менш ніж за годину. Жертв та постраждалих немає, повідомили в ДСНС. Причину виникнення пожежі встановлюватиме слідство, додали у відомстві. У мережі з’явилося відео цієї пожежі. Свідки зазначають, що автомобіль вщент згорів за лічені хвилини.

У ДСНС Києва додали, що лише за тиждень, з 26 липня по 1 серпня, рятувальники Київського гарнізону здійснили 207 виїздів, з них 83 — на ліквідацію пожеж. На пожежах у столиці протягом тижня травмувалась одна людина.

Нагадаємо, у Києві власник однієї з квартир навмисно підпалив своє житло у багатоповерхівці. Пожежа сталася у Голосіївському районі столиці. На вулиці Саперно-Слобідській, 22 горів 22-поверховий житловий будинок. Квартири були задимлені. На місці події рятувальники з’ясували, що дим йде через вентиляційну шаху з однієї з квартир. Осередок пожежі знайшли в одній з квартир на дев’ятому поверсі. Пожежники зламали двері та виявили три осередки вогню на загальній площі в десять квадратних метрів. Рятувальники припускають, що власник квартири умисно підпалив особисті речі та покинув житло. Загасити пожежу вдалося за кілька годин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі української столиці внаслідок вибуху на території психіатричної лікарні загинув 21-річний хлопець. Згідно з попереднім висновком, це було самогубство. Надзвичайна подія сталася в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися