У Києві 21-річний хлопець підірвав себе на даху психлікарні (Фото)

У Шевченківському районі української столиці в результаті вибуху на території психіатричної лікарні загинув молодий чоловік 2000 року народження. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що в результаті події загинув 21-річний хлопець. На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управління столичної поліції, вибухотехніки, кінологи і лікарі. Згідно з попереднім висновком це було самогубство.

Близько 23:00 29 липня на лінію поліції надійшло повідомлення про те, що в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай" стався вибух, на даху корпусу психіатричної лікарні внаслідок вибуху невстановленого пристрою загинув місцевий житель 2000 року народження. Після проведення експертизи було встановлено остаточна причина загибелі. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про самогубство.

Нагадаємо, що в Святошинському районі столиці на вулиці Клавдіївська невідомий злочинець у масці напав на перехожих і облив їх кислотою ввечері 27 липня. Повідомляється, що близько 10 ранку пара вийшла з під'їзду будинку, де вони знімають квартиру, а коли дійшли до торця житлового комплексу, до них підбіг невідомий чоловік у балаклаві і облив хімічною рідиною.

Після цього нападник зник, постраждалі 33-річний чоловік і 23-річна дівчина забігли в аптеку за допомогою. Їх госпіталізували з опіками першого та другого ступеня голови, тулуба і кінцівок, а також набряком слизової порожнини рота. Постраждалих чекає тривале лікування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися