У Києві чоловік навмисно підпалив багатоповерхівку

Гасити пожежу довелося кілька годин

У Києві власник однієї з квартир навмисно підпалив своє житло у багатоповерхівці. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України, передають "Коментарі".

Пожежа у Голосіївському районі столиці сталася 29 липня. На вулиці Саперно-Слобідській, 22 горів 22-поверховий житловий будинок. Квартири були задимлені. На місці події рятувальники з’ясували, що дим йде через вентиляційну шаху з однієї з квартир. Осередок пожежі знайшли в одній з квартир на дев’ятому поверсі.

Пожежники зламали двері та виявили три осередки вогню на загальній площі в десять квадратних метрів. Рятувальники припускають, що власник квартири умисно підпалив особисті речі та покинув житло. Загасити пожежу вдалося за кілька годин. Додається, що жертв та постраждалих немає. Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, у Шевченківському районі української столиці внаслідок вибуху на території психіатричної лікарні загинув 21-річний хлопець. На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управління столичної поліції, вибухотехніки, кінологи та лікарі. Згідно з попереднім висновком, це було самогубство. Надзвичайна подія сталася вночі 29 липня в недобудованому будинку на території парку "Кирилівський Гай".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Полтавській області сталася аварія за участю поїзда та вантажного трейлера. Через це поїзди прямували до Києва із затримкою.

ДТП сталася сьогодні, 30 липня, близько третьої ночі. На регульованому переїзді біля станції Решетилівка зіткнулися потяг і вантажний автомобіль. В аварії постраждала чергова по залізничному переїзду, жінку госпіталізували. Жертв немає.

В ДСНС України уточнили, що після зіткнення вантажного потягу та вантажного автомобіля "MAN", який перевозив комбайн, виникла пожежа. Загорівся комбайн та один із вагонів поїзду. За кілька годин пожежу на площі 60 квадратних метрів вдалося ліквідувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися