Пожежа на Київщині: є загиблі і постраждалі (ФОТО)

Медикам не вдалося реанімувати літню жінку

У селищі Гостомель, що в Київській області, сталася страшна трагедія. У власному будинку загинула жінка 1939 року народження. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За словами джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому будинку на вулиці Богдана Хмельницького. Прибувши на місце події рятувальники встановили, що сталося загоряння гаража на 1-му поверсі 2-х поверхової квартири в багатоквартирному житловому будинку танхаусного типу.

picture

Мешканці розповіли, що на другому поверсі у квартирі знаходиться пенсіонерка, яка сама не зможе вибратися назовні. Співробітники ДСНС попрямували в зазначену квартиру і виявили там літню жінку. На той момент власниця квартири вже не подавала ознак життя. Її винесли на вулицю і передали медикам. Однак врятувати постраждалу так і не вдалося.

Крім того, молода дівчина 1998 року, намагаючись врятуватися від пожежі, який підбирався до її квартирі, вистрибнула з вікна другого поверху. В результаті вона отримала важкі травми. На цей момент дівчина знаходиться в реанімації.

picture

На ліквідацію пожежі знадобилося близько 45 хвилин. Причина загоряння встановлюється відповідними органами.

Рятувальники опублікували фотографії з місця події.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" писав про те, що в Київській області на заправці раптово загорілася машина. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що в Київській області чоловік ледь не згорів живцем. Рятувальники вчасно встигли на допомогу. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися