У Київській області чоловік ледь не згорів заживо: рятувальники вчасно встигли на допомогу (ФОТО)

Рятувальники винесли чоловіка з палаючого будинку

У смт Рокитне, що в Білоцерківському районі Київської області, у власному будинку ледь не загинув чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Київській області на своїй сторінці в Facebook.

За інформацією джерела, приблизно об 11 годині вечора на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Червоноармійській горить житловий будинок. На місце події було направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Рокитне та черговий караул 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Тараща.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в житловому будинку на площі 108 м2. Зайшовши в приміщення, рятувальники виявили там чоловіка, якому, ймовірно, не вдалося самостійно вибратися назовні. Співробітники ДСНС вивели його на вулицю. На щастя, життя врятованого нічого не загрожує.

Щоб повністю загасити пожежу, працівникам знадобилося дві години. На цей момент причина загоряння в житловому будинку встановлюється.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фотографію, зроблену на місці події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Білій Церкві дівчину дивом врятували від страшної смерті. Працівники Муніципальної варти вчасно встигли приїхати до дівчини після тривожного дзвінка, який отримав диспетчер. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області з п'яним чоловіком стався нещасний випадок. Подробиці трагічної події читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися