У Київській області на заправці раптово загорілася машина (ФОТО)

На місце події викликали рятувальників

У місті Біла Церква, що на Київщині, на автозаправній станції несподівано загорілася машина. На щастя, фахівці встигли вчасно та охоплена вогнем іномарка не сильно постраждала. Про це повідомили в пресслужбі  ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, на лінію "101" надійшло повідомлення про загоряння транспортного засобу на заправці за адресою вулиця Фастівська. На місце виклику направлено черговий караул 3-й Державної пожежно-рятувальної частини міста Біла Церква.

picture

Прибувши на місце події, рятувальниками було встановлено, що в легковому автомобілі Skoda Octavia заявника загорівся моторний відсік. Співробітникам ДСНС потрібна була три хвилини, щоб повністю ліквідувати загоряння.

На цей момент причина події поки залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

У пресслужбі ДСНС Київської області опублікували фотографії з місця події.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Київській області чоловік хотів помститися сусідові та випадково завдав йому збитків на 500 тисяч гривень. Крім того, він підштовхнув свого друга, щоб той разом з ним вчинив злочин. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області чоловік ледь не згорів живцем. На щастя, співробітники ДСНС вчасно встигли на допомогу і буквально врятували йому життя. Зараз його здоров'ю нічого не загрожує. Детальніше про цю подію ви можете ознайомитися в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися