Загинула на місці: в Києві на Троєщині жінку викинули з сьомого поверху (Фото/Відео)

У Деснянському районі української столиці на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині сталася трагедія - 30-річна жінка загинула після падіння з сьомого поверху. Про це з місця подій повідомляє видання УНН.

Відомо, що пізно ввечері 24 серпня поліція отримала повідомлення про те, що з вікна багатоповерхового будинку на вулиці Оноре де Бальзака випала жінка, яка загинула на місці від отриманих травм, їй було близько 30 років.

Виявилося, що в квартирі на сьомому поверсі правоохоронці затримали чоловіка, який, швидше за все, скинув загиблу з балкона. Відомо, що раніше він вже був судимий. На місці працювали експерти-криміналісти. 

Нагадаємо, що сервіс з прокату велосипедів BikeNow заборонив парковку на Троєщині через те, що кількість крадіжок велосипедів набула загрозливого характеру. 

Сервіс заявляє про повну заборону на парковку транспортних засобів на Троєщині через часті крадіжки велосипедів. У компанії заявили, що тенденція набула загрозливих масштабів. Якщо в першій половині літа це було поодинокі випадки, то в останній місяць ситуація стала жахливою. У компанії підкреслили, що навіть часткові обмеження зон паркування не допомогли, а велосипеди продовжили зникати. У BikeNow вибачилися перед своїми постійними клієнтами з Троєщини, проте відзначили, що ситуація ставила під загрозу існування сервісу як такого.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

25 серпня 2021, 09:41

ОЧЕНЬ СИМПАТИЧНЫЕ И УДИВИТЕЛЬНЫЕ ЛЮДИ ЖИВУТ НА УКРАИНЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися