Виштовхував з балкона усіма силами: нові подробиці вбивства жінки на Троєщині (Фото)

У столичній поліції розкривали подробиці жорстокого вбивства жінки на вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині, яку викинув з вікна сьомого поверху чоловік. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Києві.

Відомо, що в поліцію 24 серпня надійшло повідомлення про те, що із сьомого поверху чоловік виштовхнув жінку, яка впала і загинула. Зловмисник проживав з жінкою у квартирі, яку вони винаймали. Між співмешканцями виник конфлікт, під час якого чоловік виштовхував жінку з балкона усіма силами, щоб вона не змогла втриматися.

Дії чоловіка помітила перехожа, яка намагалася перешкодити його діям і просила зупинитися, проте він не слухав її. В результаті 37-річна жінка не втрималася і впала вниз, загинувши на місці від отриманих травм. Після скоєного зловмисник намагався втекти, однак його затримали місцеві жителі, які стали свідками інциденту.

Затриманим виявився 55-річний уродженець Донецької області, раніше він був судимий за скоєння розбійного нападу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Нагадаємо, що в Подільському районі української столиці на вулиці Олени Теліги перекинувся рейсовий автобус сполученням Кишинів-Москва, аварія сталася прямо біля автозаправки. Про це повідомили на Facebook-сторінці "dtp.kiev.ua". Відомо, що автобус рухався на високій швидкості по вулиці Олени Теліги й намагався на високій швидкості об'їхати ДТП у правих рядах через АЗС, проте на мокрій дорозі перекинувся. В результаті ДТП постраждало близько 20 осіб, кілька людей отримали серйозні каліцтва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися