Під Києвом ветеран АТО підірвав себе гранатою

Через сварку з дружиною учасник АТО покінчив з собою

Сімейна сварка призвела до загибелі ветерана АТО. Інцидент стався в р. Фастів Київської області. Про це повідомляє видання "Вести" з посиланням на власні джерела в поліції Київської області.

Так, згідно з інформацією, трагедія сталася напередодні ввечері. За словами дружини загиблого, останнім часом вони часто сварилися і вже близько місяця жили окремо. У планах подружжя було розлучення.

"В той вечір вона разом зі знайомими проходила на вулиці, коли до неї підійшов чоловік і сказав, що якщо вона не залишиться з ним, то він підірве їх. Побачивши у нього в руках гранату, жінка почала втікати і почула вибух", - повідомило джерело.

Поліцейські виявили на місці інциденту важіль і осколки від зазначеної гранати.

Крім цього, правоохоронці в ході обшуку в будинку загиблого виявили гранату РГД-5, 33 патрона і предмет зовні схожий на газовий пістолет без маркувань та 6 набоїв до нього.

В даний час у поліції збираються відкрити кримінальне провадження за ст 115 ККУ про умисне вбивство (самогубство).

Як повідомляв портал "Коментарі", в київському супермаркеті по вул. Кудряшова стався конфлікт, який переріс в погрозу вбивством. Охоронець зробив зауваження одному з покупців, який зайшов без маски. У відповідь той дістав з кишені не засіб індивідуального захисту, а гранату. Про це повідомляє Національна поліція столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися