У Києві затопило тунель на станції метро "Героїв Дніпра" (Відео)

На станції київського метрополітену "Героїв Дніпра" відбувся справжній потоп у результаті зливи 29 серпня. Вода проникла на станцію і навіть почала затоплювати тунель підземки. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що після сильної зливи, яка тривала близько пів години на станції метро "Героїв Дніпра" вхід і вихід через небезпеку затоплення. Також у тунель метро на станції прорвався потік води. На опублікованому відео можна помітити, як спостерігачі запитують, чи не критично це.

Нагадаємо, що в Києві через потужну зливу 19 липня затопило переходи, вулиці, мости та станції метро "Академмістечко" та "Берестейська". За даними КМДА, за пів години в столиці випала тижнева норма опадів. Понад триста комунальників ліквідували наслідки негоди в Києві.

Як повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", напередодні зливи в кожному районі столиці посилено очищали стоки. Зараз спеціальна техніка працювала на місцях підтоплень. Комунальна техніка завчасно чергувала на Броварському проспекті біля станції метро "Чернігівська" і на розв'язці біля станції метро "Лівобережна". Однак надзвичайна кількість опадів призвела до підтоплення вулиць і тротуарів.

Також під час урагану був затоплений тунель на вулиці Олени Теліги біля станції метро "Дорогожичі".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kievbc/7567


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ксена

30 серпня 2021, 09:27

на Героев Днепра после того, как построили ТЦ, все в трещинах....вот вода и льет сквозь стены....то ли еще будет...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися