На Оболоні легковик влетів у відбійник (ФОТО)

Іномарка могла загорітись

В Оболонському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода с постраждалими. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про автопригоду столичним рятувальникам повідомили вдень 1 вересня. ДТП трапилася на вулиці Богатирській, 30 в Оболонському районі столиці. На місці події з’ясувалося, що автомобіль Peugeot зіткнувся з відбійником.

Біля автомобілю рятувальники знайшли постраждалого чоловіка. Він знаходився у тяжкому стані. Потерпілого на ношах транспортували карети швидкої допомоги. Рятувальникам також довелося від’єднати акумулятор від автомобілю, що іномарка не загорілася.

Раніше на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.

Нагадаємо, 23 серпня на в'їзді до Києва з Бориспільської траси автомобіль народного депутата України від партії "Слуга народу" Олександра Трухіна врізався у автомобіль голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, а той протаранив ще одну машину. За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження. Поліцейські опитали свідків та провели необхідні слідчі дії. Зараз розслідування ДТП за участі народного депутата України доручили слідчим Державного бюро розслідувань.

Читайте також, на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися