З’явилися нові подробиці ДТП у Києві, яка сталася за участю нардепа

Про те, як триває слідство, розповіли у столичній поліції

У Києві розслідування ДТП за участі народного депутата України доручили слідчим Державного бюро розслідувань (ДБР). Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

В поліції Києва нагадали, що дорожнього-транспортна пригода з постраждалими трапилася у Дарницькому районі столиці. Внаслідок потрійної аварії травми отримали шестеро осіб. За даними столичних правоохоронців, автомобіль Audi в’їхав у автомобіль "Форд", який рухалося попереду, а Ford — в автомобіль Daewoo. Свідок ДТП стверджує, що за кермом Audi перебував народний депутат України. Водночас інші свідки заперечують ці покази, додали в поліції.

За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження. Поліцейські опитали свідків та провели необхідні слідчі дії. Окрім того, правоохоронці зафіксували всіх осіб, котрі їхали в автомобілях. Зараз розслідування ДТП за участі народного депутата України визначене за ДБР, додали у поліції Києва.

Нагадаємо, 23 серпня на в'їзді до Києва з Бориспільської траси народний депутат України від партії "Слуга народу" врізався у автомобіль голови Комітету арбітрів Федерації футболу України Лучано Лучі, а той протаранив ще одну автівку. 

Раніше на трасі "Київ — Харків" сталася смертельна ДТП, яка забрала життя двох людей. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі. Внаслідок аварії загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього, травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.

Ще одна смертельна ДТП сталася на трасі "Київ — Овруч". У селі Лютіж автомобіль Ford злетів у кювет. Відомо, що в автівці за кермом був чоловік. Поліція встановила, що 53-річному водієві стало зле і він помер за кермом. Після цього автомобіль злетів з дороги. Семирічного сина загиблого водія медики забрали до лікарні. Про стан дитини правоохоронці не повідомляють.

Читайте також, що в Рокитному трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися