На трасі "Київ — Овруч" сталася смертельна ДТП (ФОТО)

В автівці була маленька дитина

На трасі "Київ — Овруч" сталася смертельна ДТП, під час якої загинув чоловік і постраждала дитина. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, аварія сталася у селі Лютіж на автомобільній дорозі "Київ — Овруч". У селі Лютіж автомобіль Ford злетів у кювет. Відомо, що в автівці за кермом був чоловік. Попередньо поліція встановила, що 53-річному водієві стало зле і він помер за кермом. Після цього автомобіль злетів з дороги. Семирічного сина загиблого водія медики забрали до лікарні. Про стан дитини правоохоронці не повідомляють.

У поліції Київської області додали, що встановлюють усі обставини смертельної ДТП. На місці надзвичайної події працювали слідчі та патрульні. Тіло загиблого чоловіка направлять на експертизу, щоб встановити причини смерті. За фактом аварії вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження. 

Нагадаємо, на Київщині трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського. На одній із вулиць в селищі Рокитне зіткнулися легковик з велосипедистом. За кермом автівки був 22-річний рядовий поліції. Він на автомобілі "ЗАЗ" повертався додому після здачі зброї. У поліції Київської області повідомили, що в аварії загинув велосипедист.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що трасу "Київ — Бориспіль", яка з'єднує столицю і міжнародний аеропорт "Бориспіль", відкрили після капітального ремонту. Відомо, що після закінчення капітального ремонту дорожники продовжують монтаж освітлення на трасі. Після відкриття магістраль має максимальну пропускну спроможність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

Окрім того, у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено. Обмеження руху триватиме до 1 жовтня.

Читайте також, що в Києві перед Південним мостом утворився величезний затор.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися