Трасу Київ-Бориспіль відкрили після капремонту: як вона виглядає (Фото)

Трасу Київ-Бориспіль, яка з'єднує столицю і однойменний аеропорт, відкрили після капітального ремонту, який закінчився повністю. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив представник програми "Велике будівництво" Юрій Голік.

Відомо, що після закінчення капітального ремонту дорожники продовжують монтаж освітлення на трасі, після відкриття магістраль придбала максимальну пропускаю здатність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

На трасі повністю завершили ремонт полотна, зараз триває монтаж освітлення та нанесення розмітки.

Нагадаємо, що в державному агентстві "Укравтодор" вважають, що траса Київ-Одеса більше непридатна для подальшої експлуатації через зсув, який стався біля селища Троїцьке. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови "Укравтодору" Євген Кузькін.

Повідомляється, що через зсув і руйнування проїжджої частини біля селища Троїцьке траса Київ-Одеса вичерпала свої транспортно-експлуатаційні характеристики. Також в "Укравтодорі" зазначили, що після зсуву був проведений комісійний огляд ділянки, який встановив, що обвал стався в результаті інтенсивних опадів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися