На Київщині сталася смертельна ДТП за участі поліцейського (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли у поліції

В Рокитному трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода за участі поліцейського. Про це повідомили у Національній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ввечері 21 серпня на одній із вулиць в селищі Рокитне зіткнулися легковик з велосипедистом. За кермом автівки був 22-річний рядовий поліції. Він на автомобілі "ЗАЗ" повертався додому після здачі зброї. У поліції Київської області повідомили, що велосипедист рухався без освітлювальних приладів в одному напрямку з автомобілем та різко почав змінювати рух із правої смуги на ліву.

Після ДТП поліцейський одразу викликав швидку, повідомив про аварію своє керівництво та чергову частину Державного бюро розслідувань. Потерпілого велосипедиста 1957 року народження шпиталізували. У чоловіка діагностували черепно-мозкову та спінальну травми. Врятувати йому життя медичним працівникам не вдалось. У лікарні постраждалий чоловік помер. 

picture

Експертиза встановила, що поліцейський був тверезим. У лікарні також відібрали зразки крові на вміст алкоголю й у потерпілого. За фактом цієї ДТП Державне бюро розслідувань проводить розслідування.

Ще одна ДТП з потерпілими сталася сьогодні, 22 серпня, у Києві. На Броварському проспекті біля станції метро "Гідропарк" зіткнулися два мікроавтобуси, повідомили у Патрульній поліції столиці. Через аварію з Києва в напрямку Броварів ускладнено рух транспорту. Подробиці ДТП поки що невідомі. 

picture

Нагадаємо, поблизу селища Гора Бориспільського району Київської області сталося зіткнення двох легкових автомобілів, в результаті якого постраждали люди. "Славута" з причепом зіткнулася з іномаркою. Після того, що сталося, учасники події звернулися до рятувальників з повідомленням, що потребується деблокація потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


людмила

22 серпня 2021, 22:02

как коп так сразу посадят да наказание должно бить но для всех сколько депутатов судей министров и их жео замешано и что все откупились ведь для них особенние закони хоть не пишите об этом уже тошнит и противно люда в

Укроп

22 серпня 2021, 17:09

Если все так, как написано, вины водителя не вижу. И не важно, полицейский он, или другой какой работяга. У нас байкеры, велоспедисты, пешеходы о ПДД понятия не имеют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися