У Київській області сталося ДТП: є постраждалі (ФОТО)

Учасники події звернулися на лінію "101" з повідомленням, що буде потрібно деблокація потерпілого

Поблизу с. Гора Бориспільського району Київської області сталося зіткнення двох легкових автомобілів, в результаті якого постраждали люди. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області.

За інформацією джерела, ДТП сталося приблизно о п'ятій годині вечора 19 серпня. "Славута" з причепом зіткнулася з іномаркою. Після того, що сталося, учасники події звернулися на лінію "101" з повідомленням, що потребується деблокація потерпілого.

До місця подій був терміново направлений черговий караул 23-й Державної пожежно-рятувальної частини міста Бориспіль. Після прибуття було встановлено, що деблокація пасажира не буде потрібно. Співробітники ДСНС знеструмили автомобілі та змили пальне з проїжджої частини.

На місці працювали рятувальники, медики та правоохоронці. На цей момент причина аварії залишається невідомою. Подробиці дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

У пресслужбі ДСНС опублікували фотографії з місця ДТП.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві на очах у людей вбили людину. У Дніпровському районі міста прямо на очах у людей сталося спочатку побиття, а потім вбивство чоловіка. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі

Також видання повідомляло про те, що в Києві сталася смертельна ДТП. Водій, не встигнувши загальмувати вчасно, збив правопорушника на своєму авто. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися