У Києві через аварію знеструмило фонтани та "Глобус" на Майдані Незалежності

Фахівці проводять необхідні дії для відновлення електронапруги.

У Києві через аварію на міській електромережі без світла залишились фонтани та торговий центр "Глобус" на Майдані Незалежності. Про це повідомили у "Київводфонді".

Як повідомляється, в районі Майдану Незалежності знеструмило Великий і Малі фонтани, частина ТЦ "Глобус" та інші довколишні об'єкти.

Фахівці проводять необхідні дії для відновлення електронапруги.

Портал "Коментарі" повідомляв, що 2 серпня у деяких районах Київської області тимчасово відключали електроенергію. Так, проводився капітальний ремонт, технічне обслуговування, а також реконструкція. Планове відключення електроенергії пошкодили у Тетіївському, Васильківському, Таращанському, Броварському, Сквирському, Кагарлицькому, Бориспільському, Києво-Святошинському, Бородянському, Макарівському, Вишгородському, Богуславському, Білоцерківському, Миронівському, Обухівському, Згурівському, Рокитнянському, Яготинському, Фастівському, Чорнобильському, Ірпінському, Іванківському, Володарському районах Київської області.

Також нагадуємо, що у Києві оновлять вуличне освітлення. Старі світильники, які ремонтувалися в кінці 90-х років замінять на сучасні світлодіодні - вони показують велику енергоефективність. Про це повідомив Департамент транспортної інфраструктури. На вулицях Урлівській, Сортувальній і Княжому Затоні встановлюють 222 світлодіодних світильників, а також 80 опор зовнішнього освітлення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися