У Київській області на кілька годин зникне світло: де і о котрій годині

Сьогодні, 2 серпня, у деяких районах Київської області тимчасово буде відключено електроенергію. Про це пише пресслужба ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

За інформацією джерела, за деякими адресами сьогодні буде проводитися капітальний ремонт, технічне обслуговування, а також реконструкція.

Планове відключення електроенергії проведуть у Тетіївському, Васильківському, Таращенському, Броварському, Сквирському, Кагарлицькому, Бориспільському, Києво-Святошинському, Бородянському, Макарівському, Вишгородському, Богуславському, Белоцерквінському, Миронівському, Обухівському, Згурівському, Рокитнянському, Яготинському, Фастівському, Чорнобильському, Ірпінському, Іванківському, Володарському районах Київської області.

На сайті ДТЕК Київські Регіональні Електромережі був опублікований повний список адрес, за якими сьогодні відключать світло. Також там ви зможете ознайомитися з точним часом відключення і включення електроенергії за вашою адресою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло читачам про те, що в роботі київських маршруток відбулися деякі зміни. У пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс" повідомили, що два автобусні маршрути були змінені. Детальніше про це ви зможете ознайомитися в матеріалі на нашому сайті.

Також портал "Коментарі. Київ" інформував про те, що міністр інфраструктури прокоментував інформацію деяких українських ЗМІ про те, чи стануть платними дороги з Києва і про які дороги йдеться. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися