У Києві змінили режим роботи маршруток: подробиці (Схема)

Столична влада змінила роботу деяких маршруток в районі Академмістечка. Йдеться про автобусні маршрути під номерами 30 і 97-К. Про це повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Київпастранс".

Повідомляється, що автобус номер 30, який курсує між станцією метрополітену "Академмістечко" та санаторієм "Лісова поляна", буде організований від самого санаторію до проспекту Академіка Палладіна з власними схемами руху, а далі - по вулиці Академіка Єфремова до Холмської площі.

Аналогічно вчинили і з маршрутом під номером 97-К, який курсує між "Академмістечком" і житловим масивом Новобіличі. Він стартуватиме від ринку на житловий масив до проспекту Академіка Паладіна, а далі - по вулиці Академіка Єфремова до Холмської площі.

11RC2qgSIuOxLBqw2q1p--Uhy.jpg

Нагадаємо, що столична влада кардинально змінила правила проїзду в маршрутних таксі. Переможці конкурсу на перевезення пасажирів на міських маршрутках отримали новий договір, який є найбільш детальним із тих, що були до цього дня. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов.

За його словами, в новому договорі прописані конкретні вимоги, як наприклад, кондиціонер, який обов'язково повинен працювати. Температура в салоні автобуса повинна становити не більше 22 градусів влітку і не менше 15 градусів взимку.

Також чиновник заявив, що водіїв зобов'яжуть одягти уніформу, навчать надавати першу медичну допомогу, допомогу людям на візках. Спілкування з пасажирами буде тільки державною мовою, а "блатних" пісень і різних постерів не буде.

Усов підкреслив, що перевізники, які працюють за старими договорами, отримають додаткову угоду з ключовими вимогами нових стандартів, які їм доведеться прийняти.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталья

2 серпня 2021, 22:33

Было бы вообще отлично, если бы в салонах маршруток делали уборку, уже в новых просто срач , за то дорожает проезд.

Александр

2 серпня 2021, 15:03

Полный бред. Состряпали требования которые технически невозможно выполнить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися