У Києві зіткнулися легковики: водій згорів живцем

Правоохоронці з'ясовують усі причини ДТП.

У ніч на суботу, 4 вересня, в Києві сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів. Аварія сталася на Гостомельському шосе. В результаті ДТП загинув один водій. Про це повідомили в Telegram-каналі Dtp.kiev.ua.

В результаті ДТП водій автомобіля Fiat загинув. Машина загорілася відразу після удару. Водій згорів разом з машиною. На місце прибули поліцейські, рятувальники і медики.

Другий автомобіль Honda в результаті сильного удару відкинуло на узбіччя. Водія і двох пасажирів з множинними травмами госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці з'ясовують усі причини ДТП.

За попередніми даними, загиблий водій Fiat не впорався з керуванням і вилетів на смугу зустрічного руху.

Раніше портал "Коментарі" писав, що на одній з ділянок траси державного значення Київ-Харків сталася смертельна ДТП ф, яке забрало життя чоловіка і жінки 1977 і 1975 року народження. Відомо, що автомобіль марки Kia наїхав на відбійник на трасі, в результаті зіткнення загинули жінка 1977 року народження та чоловік 1975 року народження. Крім цього травми отримали водій 1989 року народження і дитина 2013 року народження, їх госпіталізували в лікарню.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися